Επιχορηγημένο Σεμινάριο από την ΑνΑΔ

Ο Οργανισμός μας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει το πιο κάτω επιχορηγημένο σεμινάριο προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης.

Πατώντας πάνω στον τίτλο του σεμιναρίου μπορείτε να βρείτε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες ως επίσης και την δήλωση συμμετοχής.

Ένας Διευθυντής πρέπει να φροντίζει συνεχώς να αναπτύσσει τις ηγετικές του ικανότητες!Ικανότητες απαραίτητες σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές. Οι αλλαγές λόγω κορωνοϊού και γενικότερα σε περιόδους κρίσεων είναι τόσο ραγδαίες που δυσκολεύουν αφάνταστα την προσπάθεια που κάνουν οι επιχειρήσεις για να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες έγκαιρα. Ο χρόνος και οι γνώσεις ώστε να επανασχεδιαστεί ο τρόπος που εργάζεται το τμήμα ή η εταιρεία είναι απαραίτητες.

Το εν λόγω σεμινάριο καθώς και άλλα που θα βρείτε πατώντας εδώ, δύναται να διεξαχθούν εσωτερικά και εξατομικευμένα, στοχευμένα με βάση τις ανάγκες και συνθήκες της εκάστοτε επιχείρησης και προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22420110.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.