ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Απόκτησε γνώσεις και ικανότητες στον τομέα της Ανοιχτής Επιστήμης!»

Δήλωσε συμμετοχή για να παρακολουθήσεις το δωρεάν Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και να πάρεις πιστοποιητικό στον τομέα από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις γνώσεις στον τομέα της Ανοικτής Επιστήμης; Είσαι μεταπτυχιακός φοιτητής/φοιτήτρια ή άτομο που τον ενδιαφέρει η έρευνα και οι νέες τάσεις στο χώρο; Αν ναι, τότε δήλωσε συμμετοχή στο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ENREAC-HEI στον τομέα της Ανοιχτής Επιστήμης.

Συγκεκριμένα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναπτύχθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου «ENhance Researcher’s and HEI staff skills and competences (ENREAC-HEI)», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και τον συντονισμό στην Κύπρο έχουν η Eurosuccess Consulting και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα και απευθύνεται κυρίως σε:

  • Μεταπτυχιακούς φοιτητές,
  • Οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί ή να ασχοληθεί με τον τομέα της έρευνας και της Ανοιχτής Επιστήμης.

Σημαντική πληροφορία αποτελεί το γεγονός ότι λόγω της πανδημίας του COVID-19, το πρόγραμμα θα τρέξει εξ ολοκλήρου διαδικτυακά (online learning) μέσω των πλατφορμών Moodle και Zoom, με κάποιες προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις με την ομάδα και τους εκπαιδευτές του έργου.

Διάρκεια μαθημάτων: 16 Νοεμβρίου 2020 – 4 Δεκεμβρίου 2020. Η διάρκεια του κύκλου των μαθημάτων είναι καθορισμένη στις 20 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης  και περίπου 3 ώρες συγχρονισμένων διαδικτυακών συναντήσεων. Οι διαδικτυακές συναντήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών.

Μπορείτε να υποβάλετε τις αιτήσεις σας πατώντας εδώ μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2020. Θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με την υποβολή και επεξεργασία της αίτησης σας!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν και οι συμμετέχοντες που θα το ολοκληρώσουν επιτυχώς, θα έχουν την ευκαιρία για διεκδίκηση πιστοποίησης στον τομέα. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων στα τριάντα (30) άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Eurosuccess Consulting – Χρυστάλλα Παναγή chrystalla@eurosc.eu

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Δρ. Χρήστος Δημόπουλος c.dimopoulos@euc.ac.cy

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.