Επιχορηγημένα Διαδικτυακά Σεμινάρια από την ΑνΑΔ

Ο Οργανισμός μας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει τα πιο κάτω επιχορηγημένα σεμινάρια προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης.

Λόγω της πανδημίας, θα αξιοποιηθεί η εξ’ Αποστάσεως κατάρτιση μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας ZOOM. Το εργαλείο αυτό προσφέρει εργαλεία σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων να κατανοήσουν πλήρως τα θέματα που θα αναπτυχθούν.

Πατώντας πάνω στον τίτλο του κάθε σεμιναρίου μπορείτε να βρείτε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες ως επίσης και την δήλωση συμμετοχής.

Τα εν λόγω σεμινάρια δύναται να διεξαχθούν εσωτερικά και εξατομικευμένα, στοχευμένα με βάση τις ανάγκες και συνθήκες της εκάστοτε επιχείρησης και προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22420110.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.