Eνημερωτικο Δελτιο

Νέα

Δήλωσε συμμετοχή για να παρακολουθήσεις το δωρεάν Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και να πάρεις πιστοποίηση στον τομέα με βάση το πρότυπο ISO 17024

Δια μέσου της εν λόγω ανακοίνωσης, προσκαλούνται οι διάφοροι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν συμμετοχή στο διακρατικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικών προσόντων σχετικά με το θέμα του πολιτιστικού τουρισμού, το οποίο φέρει τον τίτλο «Γίνει ειδικός στον Πολιτιστικό Τουρισμό».

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Οργανισμός μας, διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Νέες Τάσεις και Προκλήσεις στον τομέα της Επιχειρηματικότητας». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, στο Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) από τις 15:00-19:00.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν διάφορες καινοτόμες τάσεις στον τομέα των επιχειρήσεων, όπως η κοινωνική και ψηφιακή επιχειρηματικότητα με κύριο άξονα την αντιμετώπιση προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στη σημερινή εποχή, καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο τα ανοιχτά δεδομένα ενισχύουν τον επιχειρηματικό κόσμο και τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά.  Θα ακολουθήσει συζήτηση καθώς και δύο παράλληλα εργαστήρια.

Ομιλητές στην εκδήλωση:

- Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, Συνιδρύτρια Πρωτοβουλίας Unlocking Female Leadership

- Χρυσόστομος Κρητιώτης,  Διευθύνων Σύμβουλος - Logicom Solutions

- Δημήτρης Μιχαήλ, Διοικητικός Λειτουργός Α' - Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, Υπουργείο Οικονομικών

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώμέχρι και την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22420110 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πρόκειται να τηρηθούν όλα τα μέτρα και οι σχετικές προφυλάξεις σχετικά με το COVID-19, όπως έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Το έργο OpenMakers στοχεύει να ενημερώσει και να προωθήσει τη χρήση ανοιχτών δεδομένων από δημόσιους φορείς (π.χ. δημόσιοι οργανισμοί, οργανωμένες ομάδες και ΜΚΟ), οι οποίοι μέσα από την ερμηνεία, την επεξεργασία και την διαχείριση των ανοιχτών δεδομένων και των ψηφιακών εργαλείων, παροτρύνουν την δραστηριοποίηση των πολιτών στα κοινά σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είναι το PRO-LEARN;

To PRO-LEARN επιχειρεί να ενισχύσει τη μαθησιακή διαδικασία και τις γνωστικές ικανότητες δύο ηλικιακών ομάδων: παιδιά 6 έως 10 χρονών και 11 έως 14 χρονών. Είναι ένα έργο μεγάλης κλίμακας με εταίρους από 5 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης - την Πολωνία (OIC Poland – συντονιστής), την Κύπρο (Eurosuccess Consulting & Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας - Αντώνη Τσόκκου), την Ελλάδα (p-consulting), την Ιταλία (Fondazione Patrizio Paoletti) και τη Ρουμανία (La Scoala Gimnaziala "Elena Doamna").

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting Ltd θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected] Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.