Eνημερωτικο Δελτιο

Νέα & Άρθρα

Ο οργανισμός μας, υποστηρίζει το Δικαίωμα Πρόσβασης στον Πολιτισμό Χωρίς Διακρίσεις εμπράκτως, προωθώντας το έργο CURABILITY που απευθύνεται στους Πολιτιστικούς Λειτουργούς, Εκπαιδευτές Πολιτιστικών Λειτουργών και στους Χρήστες (επισκέπτες) πολιτιστικών ιδρυμάτων (μουσεία, γκαλερί κλπ.).

Το CURABILITY είναι ένα Erasmus+ έργο, στο οποίο συμμετέχουν 7 οργανισμοί από 6 ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Λιθουανία, Κύπρος, Ιταλία, Πολωνία και Βουλγαρία).

Στόχος του έργου, είναι να συλλέξει δεδομένα όσον αφορά την παρούσα κατάσταση των πολιτιστικών χώρων στην Κύπρο ως προς την παροχή πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία και να εκδώσει ένα εγχειρίδιο Καλών Πρακτικών για τη βελτίωση της εμπειρίας των ατόμων σε χώρους πολιτισμού, στις χώρες των οργανισμών του έργου.

Για να πετύχουμε τους πιο πάνω στόχους, χρειαζόμαστε την υποστήριξη των Πολιτιστικών Λειτουργών, Εκπαιδευτών Πολιτιστικών Λειτουργών, αλλά επίσης και των Επισκεπτών (χρήστες) σε αυτούς τους χώρους, με ή χωρίς αναπηρία, για να μας παρέχουν τα δεδομένα, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που έχει αναπτυχθεί από τους οργανισμούς που συμμετέχουν στο έργο.

Συμπλήρωση ερωτηματολογίου

Η συμβολή σας μας είναι πολύτιμη για να προωθήσουμε την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ και να βελτιώσουμε την τρέχουσα κατάσταση των πολιτιστικών χώρων της Κύπρου, ώστε να παρέχεται η Πρόσβαση Στον Πολιτισμό, σε όλους ανεξαιρέτως. Επομένως, είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας και να απαντήσετε το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, μέχρι τη Τρίτη, 14/06/2022.

Στις 12 και 13 Μαΐου 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εναρκτήρια συνάντηση του έργου i-SCHOOL, το οποίο έχει στόχο την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και της ενσωμάτωσής της στη διδακτέα σχολική ύλη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Δρ. Στυλιανός Μαυρομούστακος, Διευθυντής του Ιδρύματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Δια Βίου Μάθησης, ο οποίος μας ευχήθηκε για την επιτυχή υλοποίηση του έργου.

Το Ψηφιακό εργαλείο αυτό-αξιολόγησης Επιχειρηματικών Ικανοτήτων στον Τομέα των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΤΠΔΒ) έχει οριστικοποιηθεί και προσφέρει αυτό-αξιολόγηση σε τρεις (3) τομείς: «Ιδέες και ευκαιρίες», «Πόρους» και «Εφαρμοσιμότητα». Οι απαντήσεις της αυτό-αξιολόγησης οδηγούν σε τρία (3) διαφορετικά επίπεδα αξιολόγησης ικανοτήτων, και υπάρχει διαθέσιμη η περιγραφή τους. Καλούμε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον ΤΠΔΒ, να επισκεφτούν το ψηφιακό αυτό εργαλείο, και να συμμετάσχουν ενεργά στην αξιολόγησή του.

Αποτελεσματική ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησης

Η επιχειρηματικότητα αποτελεί την κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη της οικονομίας. Ως συνεπακόλουθο η δημιουργία επιχειρηματικού πνεύματος εντός των επιχειρήσεων ενδυναμώνει τους εργαζομένους και τους βοηθά να αναπτύσσουν επιχειρηματική συμπεριφορά που εστιάζει στην δημιουργία νέων προϊόντων ή υπηρεσιών με σκοπό το κέρδος αλλά και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting Ltd θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected] Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.