Νέα

Ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με τον τομέα των ξένων επενδύσεων ή να αναπτύξετε περαιτέρω τις γνώσεις σας σχετικά με τον τομέα της εκπαίδευσης συμβούλων για την προσέλκυση και υποστήριξη ξένων επενδυτών;

ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση εργαλείων, τεχνικών και παραδειγμάτων προς μίμηση που θα βοηθήσουν τα στελέχη ενός οργανισμού, να κατανοήσουν περισσότερο τις προσωπικές τους συνήθειες Διοίκησης και στυλ ηγεσίας. 

Με αφορμή τη συμπλήρωση της επιτυχημένης δεκάχρονης πορείας του οργανισμού Eurosuccess Consulting (2009-2019), διοργανώθηκε εκδήλωση εορτασμού την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, στη Λευκωσία.

Δήλωσε συμμετοχή για να παρακολουθήσεις το δωρεάν Ευρωπαϊκό πρόγραμμα στον πολιτιστικό τουρισμό και πάρε πιστοποίηση με βάση το πρότυπο ISO 17024 στον τομέα.

Ο πολιτιστικός τουρισμός είναι ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος κλάδος δημιουργώντας ευκαιρίες εργασίας σε όλον τον κόσμο. Η αυξημένη ζήτηση για ειδικούς στον τομέα επιτάσσουν εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στον τομέα του πολιτιστικό τουρισμό.